kontrakt uden trumf

BridgeSpil.com

> Hjem

Så meget bridge!

F.A.Q.

1: Spiller vi med robotter? Spiller jeg med computeren eller med rigtige spillere?

Du spiller ikke kun med robotter, der bruger deres kunstige intelligens, men også med hundreder af millioner af menneskers beslutninger, der er truffet tidligere af rigtige spillere. I selve spillet er der en grænse for robotternes måde at tænke på, og de kan ikke erstatte finessen i menneskers beslutninger. Derfor har vi vendt konceptet om, så det er robotterne, der bliver hjulpet af menneskene.
Når programmet skal træffe en beslutning, søger det i en database med menneskelige beslutninger, der virker mest sandsynlige at bruge i situationen. Faktisk, har vi gennem 30 år opsamlet en base med hundredvis af millioner af data. Derfor kan en fast spiller se en modstander spille et kort, som han selv har spillet flere år tidligere. Derfor er det at spille den bedste måde at vurdere dit niveau på, eftersom en robotmodstander ikke kan udveksle nogen oplysninger uden din viden.

2: Hvordan kan det være, at robotter på andre borde, som har den samme hånd, kan melde eller spille forskelligt?

Robotten tager hensyn til de andre menneskelige spilleres beslutninger (Se spørgsmål 1), som har spillet hånden fra en anden position end syd. Du kan have to spillere i en konkurrence, der melder forskelligt med de samme kort.
Det specifikke koncept på vores side, svarer langt bedre til virkeligheden - i modsætning til andre steder, hvor robotterne altid spiller de samme kort... og derfor ikke tager hensyn til menneskers forskellighed.

3: Hvordan kan jeg gennemgå spillene? Hvordan kan jeg kontrollere pointene? Jeg er spilfører og så er det modstanderen, der spiller!

Hvis du er i tvivl, kan du tjekke begrundelsen for meldingen og forløbet af spillet, melding for melding og stik for stik, ved at klikke på det hvide felt med resultaterne.

4: Jeg vil gerne kende min partners fremgangsmåde, såvel som mine modstanderes. Hvor finder jeg forklaringerne på det?

Har du tjekket meldingernes bemærkninger? Du skal klikke på meldekassen, som er placeret på bordet, for at forstå meldingens konvention.

5: Kan jeg selv vælge min konvention

Da robotten tager hensyn til menneskelige beslutninger (Se spørgsmål 1), har vi, for at være konsekvente, valgt en enkelt konvention: 5-farve i major, 1 UT 15-17 H, 2 UT 20-21 H, 2ruder kravmelding, 2klør stærk ubestemt, 2hjerter og 2spar svag, Stayman, Blackwood 30-41, Cue-bid (??), Relais(??), Texas major og minor.

6: Tager robotten altid den bedst mulige beslutning? Er formålet med jeres hjemmeside, at lære at spille?

Formålet med vores hjemmeside er ikke pædagogisk. Robottens beslutninger er ikke nødvendigvis de bedste. Derudover kan de være baseret på nogle menneskelige beslutninger, gode som dårlige (Se spørgsmål 1). Vi foreslår du ser på resultaterne fra de andre borde, for at kende de gode og dårlige strategier. Den bedste måde at udvikle sig på, er at øve sig!

7: Kan jeg spille en hånd igen? Hvordan kan jeg forbedre mit spil?

Det er ligesom i en rigtig konkurrence: vist kort skal spilles.

8: Meldekassen er for lille og kortene er for små. Hvad kan jeg gøre?

Prøv at indstille skærmen til den rigtige størrelse ved hjælp af forstørrelsesfunktionen (På mange PC'er, er det tastkombinationen Ctrl + eller Ctrl -), eller "zoom" i browsermenuen. Det er nødvendigt, at opdatere siden for hver ændring.

9: Spillet går for hurtigt, jeg har ikke tid til at tænke mig om. Maskinen spiller for mig. Kan jeg spille partierne lidt langsommere?

Tag dig god tid til at spille og tilpas valgmulighederne i indstillingerne (Det er en hvid pil på en rød baggrund, øverst til venstre på spillebordet).

10: Hvordan kan jeg se sidste stik? Hvor er de vundne stik?

Klik på stikkets bagside, for at se dets indhold.

11: Fejl

Når du har et teknisk problem eller en fejlmelding, kan du, som på de fleste andre sider, forsøge at opdatere hovedsiden på hjemmesiden. For at gøre dette, i de fleste browsere, skal du blot klikke på den runde pil i et cirkel-symbol, som typisk finds på toppen af siden - ud for linjen med hjemmesidens adresse. Ellers forsøg at rydde din browserhistorik, og undgå at bruge bogmærket eller det bogmærke, der svarer til en gammel version af vores hjemmeside. Slet cookies, om nødvendigt.


tilbage til indholdsfortegnelsen