kontrakt uden trumf

BridgeSpil.com

> Hjem

Så meget bridge!

stik


Tips og tricks i bridge


Signalering under buddene

Signaleringen er mere en teknik i spillet end en regel. Softwaren spiller og fortolker alle de konventioner og tegn, der vises her. For omfattende til at opsummere i et par linjer. Softwaren fortæller automatisk om alle konventioner, fra den mest enkle til de mest komplekse, mens meldingerne forløber. Med en forklaring tillige, som er meget nyttig for begyndere, men også kan være det for de mere erfarne, der kan udvikle sig uendeligt.
Vi har bevaret den franske standard, baseret på 5 major som basissystem. Det er den bedst kendte og mest spillede standard i øjeblikket verden over. Her er de mest almindelige konventioner:
5-farve i major, 1 UT 15-17 H, 2 UT 20-21 H, 2ruder kravmelding, 2klør stærk ubestemt, 2hjerter og 2spar svag, Stayman, Blackwood 30-41, Cue-bid (??), Relais(??), Texas major og minor, Chassé-croisé, Splinter, Caitlin, Truscott, Lebensohl, Canapé, Ping-Pong, 3 UT Gambling, Michael précisé.

Signalering under spillet

* lige-ulige stringent
* Need help! * fjerde i de lange kontrakter uden aktivet begynder at
* Lederen af klassisk sekvens
* Spørg med store kort og afvis med små, uanset kontraktens art
* som udgangspunkt, spørg direkte til farve

En smule strategi

Først og fremmest, spil den farve makkeren har annonceret eller en række honnørkort som KDK osv. Ved trumf: Spil en SINGLETON (eneste kort i sin farve), som ikke er trumf.
Spillet med blind makker: tag dine stik farve efter farve. Udtøm, hvis du mangler stik.
For at udtømme en farve, kan du:
* spille dine stærkeste kort i farven, for at fjerne de store honnører hos modstanderne
* Prøv et sats, dvs. du kan du prøve at tage et stik med en honnør med en 50/50 chance
* Trumf farven med en trumf fra den blinde makker Forsvarets ABC : Genspil makkerens kulør, spørg med et stort kort hvis du synes om kuløren, eller afvis med et mindre.


tilbage til indholdsfortegnelsen